BOOK EN SYNSPRØVE - RING 56 49 10 30

RES / REI

HANDMADE IN ITALY WITH LOVE

RES REI er et Italiensk brillehus med kærlighed til det unikke, det æstetiske og med fokus på detaljen indenfor mønstrer og farver i særdeleshed.

Siden 2011 har designer og ejer Oliviero Zanon skabt en kollektion, der er et frisk og vovet pust i en klassisk industri. Her findes alternativet til ham eller hende, der
vil skille sig lid ud fra mængden.

”Handmade in Italy with love” skal tages bogstaveligt. Lige fra starten har Oliviero i alle år personligt lagt hånd på hele produktionsprocessen. 

RES REI er medejer af fabrikken, der ligger i nabobyen lidt udenfor Venedig. Det tætte samarbejde med produktionen giver Oliviero de bedste muligheder for aktivt at være tilstede, når nye designs, farver og materialer tager form – lige fra prototyper til færdige modeller.

At være personligt indblandet fra idé til færdigt produkt er en praksis, der gennemsyrer en ægte passioneret designer, for hvem hver enkelte model er en ny ”baby”.

RES REI er latinsk og betyder ”the thing” - et eksisterende objekt med substans og form, men betyder også en idé med et bæredygtigt koncept.

Vi hylder italiensk flair for design og siger ”Grazie mille”.

Målgrupper: Damer, herrer

Materialer: Acetat