BOOK EN SYNSPRØVE - RING 56 49 10 30

BRILLEHÛZ FAMILIEN

Lene Holm - Brilleûzet, Ejer og neurooptometrist

REBECCA MARX BENDIXEN

Butikschef & Ejer

Rebecca er den nye ejer af Brillehûzet. Hun har været ansat siden 2016, og overtog ejerskabet i 2023. Rebecca har været butikschef i flere år og det var derfor naturligt for hende at tage over, når Lene ønskede at sælge. Rebecca er uddannet stylecoach og elsker at hjælpe folk med at finde netop den brille, som passer perfekt til dem. Det er vigtigt at man føler sig godt tilpas, og at brillen afspejler ens identitet. Mange har kun råd til en brille, og derfor er det ekstra vigtigt, at den brille er perfekt.

Karina Koefoed Pedersen - Optometrist i Brilleûzet

KARINA KOEFOED PEDERSEN

Optiker/Optometrist

Karina er den ene halvdel af vores optikerteam. Hun er perfektionist til fingerspidserne og går aldrig på kompromis med de løsninger hun laver. Hun er vores linsespecialist og sætter en ære i at finde den løsning, som passer perfekt til dine øjne. Hos Karina er du i sikre hænder. Hun er altid glad, mild og venlig. Karina er uddannet optometrist og har 14 års erfaring i faget og har været i Brillehuzet siden 2014.

Lene Holm - Brilleûzet, Ejer og neurooptometrist

LENE HOLM

Optiker & Neurooptometrist

Lene er den anden halvdel af vores optikerteam. Hun har altid et smil på læben og brænder for de menneskermøder hun har i butikken, både i synsprøverummet, men især også i forbindelse med hendes passion - synstræning. Lene er uddannet optometrist og har mere end 20 års erfaring i faget. I 2021 færdiggjorde hun uddannelsen som neuro-optometrist og har egen klinik her i Brillehuzet. Lene startede  Brillehûzet i 2007, men i 2023 solgte hun butikken til Rebecca, for at bruge al sin tid på det faglige.

Helle Sonne Olsen

HELLE SONNE OLSEN

Blæksprutte

Helle er butikkens blæksprutte. Hun sørger for, at vi alle har det godt og, at der er pænt og rydeligt. Helle tager sig kærligt af alle vores planter og sikre sig at butikken er smuk og indbydende. Hun er også god til at huske os på at rydde op efter os selv.

ØNSKER DU EN SYNSPRØVE
BESTIL TID PÅ +45 56 49 10 30

eller book hér

 

Book synsprøve