Brillehûz familien

Rebecca Marx - Brilleûzet, Ejer.

REBECCA MARX BENDIXEN

Butikschef & Ejer

Rebecca er den nye ejer af Brillehûzet. Hun har været ansat siden 2016, og overtog ejerskabet i 2023. Rebecca har været butikschef i flere år og det var derfor naturligt for hende at tage over, når Lene ønskede at sælge. Rebecca er uddannet stylecoach og elsker at hjælpe folk med at finde netop den brille, som passer perfekt til dem. Det er vigtigt at man føler sig godt tilpas, og at brillen afspejler ens identitet. Mange har kun råd til én brille, og derfor er det ekstra vigtigt, at den brille er perfekt.

Karina Koefoed Pedersen - Optometrist i Brilleûzet

KARINA KOEFOED PEDERSEN

Optiker/Optometrist

Karina er vores optiker. Hun er perfektionist til fingerspidserne og går aldrig på kompromis med de løsninger hun laver. Hun er linsespecialist og sætter en ære i at finde den løsning, som passer perfekt til dine øjne. Hos Karina er du i sikre hænder. Hun er altid glad, mild og venlig. Karina er uddannet optometrist og har 14 års erfaring i faget. Hun har været i Brillehuzet siden 2014. 

Lene Holm - Brilleûzet, neurooptometrist

LENE HOLM

Optiker & Neurooptometrist

Lene er neurooptometrist og har sin egen klinik i butikken. Derudover kan hun bookes til specialsynsprøver. Lene er uddannet optometrist og har mere end 20 års erfaring i faget. I 2021 færdiggjorde hun uddannelsen som neurooptometrist. Lene startede Brillehûzet i 2007, men i 2023 solgte hun butikken til Rebecca, for at bruge al sin tid på det faglige. Lene er altid smilende, imødekommende og klar til at give et kram. 

Helle Sonne Olsen

HELLE SONNE OLSEN

Blæksprutte

Helle er butikkens blæksprutte. Hun sørger for, at vi alle har det godt og, at der er pænt og hyggeligt. Helle tager sig kærligt af alle vores planter og sikre sig at butikken er smuk og indbydende. Når du møder Helle i butikken, så er det altid med et smil på læben og så har hun de fedeste briller! 

Ulrik Schou Kjerulff Hansen - Salgsassistent

ULRIK SCHOU KJERULFF HANSEN

Salgsassistent

Ulrik møder du engang imellem. Han er vores dejlige vikar. Han træder til når vi andre er syge eller har brug for ferie. Ulrik er altid i godt humør og elsker at synge. Vi elsker Ulrik!