BOOK EN SYNSPRØVE - RING 56 49 10 30

BRILLEHÛZ FAMILIEN

Lene Holm - Brilleûzet, Ejer og neurooptometrist

LENE HOLM

Ejer/Neurooptometrist

Lene er Brillehûzets ejer. Hun har altid et smil på læben og brænder for de menneskermøder hun har i butikken, både i synsprøverummet, men især også i forbindelse med hendes passion - synstræning. Lene er uddannet optometrist og har mere end 20 års erfaring i faget. I 2021 færdiggjorde hun uddannelsen som neuro-optometrist og laver nu synstræning på fuld tid.

Karina Koefoed Pedersen - Optometrist i Brilleûzet

KARINA KOEFOED PEDERSEN

Optometrist

Karina er den ene halvdel af vores optikerteam. Hun er perfektionist til fingerspidserne og går aldrig på kompromis med de løsninger hun laver. Hun er vores linsespecialist og sætter en ære i at finde den løsning, som passer perfekt til dine øjne. Hos Karina er du i sikre hænder. Hun er altid glad, mild og venlig. Karina er uddannet optometrist og har 14 års erfaring i faget og har været i Brillehuzet siden 2014.

Ulrik Schou Kjerulff Hansen - Salgsassistent

ULRIK SCHOU KJERULFF HANSEN

Salgsassistent

Ulrik er vores salgsassistent. Det er ham i møder, som noget af det første, når i kommer ind i butikken. Det vil også være ham som hjælper med at finde lige præcis den brille, som passer til dig og dine behov.

 

Ulrik er altid i godt humør og elsker at synge. 

Helle Sonne Olsen

HELLE SONNE OLSEN

Blæksprutte

Helle er butikkens blæksprutte. Hun sørger for, at vi alle har det godt og, at der er pænt og rydeligt. Helle tager sig kærligt af alle vores planter og sikre sig at butikken er smuk og indbydende. Hun er også god til at huske os på at rydde op efter os selv.

ØNSKER DU EN SYNSPRØVE
BESTIL TID PÅ +45 56 49 10 30

eller book hér

 

Book synsprøve